"WE ARE NOT HUMANS WITH A SPIRITUAL EXPERIENCE. WE ARE SPIRITS WITH A HUMAN EXPERIENCE. –  DR WAYNE DYER 


LIGHT OF LOVE EDITION

“Discover. Explore. Connect. Transform”


"WE ARE NOT HUMANS WITH A SPIRITUAL EXPERIENCE. WE ARE SPIRITS WITH A HUMAN EXPERIENCE. –  DR WAYNE DYER 
The Frequency Keepers
'A Journey Inside'
33 Nationale en Internationale experts die hun levenswerk met jou delen zodat jij persoonlijk, emotioneel en spiritueel kunt groeien en je frequentie zal verhogen wat ook weer bijdraagt aan de (collectieve) shift op aarde. 

Ontdek wie jij werkelijk bent in de kern en zie dat je onderdeel bent van een magisch mooi groter geheel. Ervaar meer lichtheid, vrijheid en voel de oneindige bron van liefde die ons allemaal verbind. 
NIEUW PERSPECTIEF
Een enorm breed palet aan alles wat er te vinden is in ontwikkeling, bewustzijn en spiritualiteit. Herkenbaar, laagdrempelig en ook kwetsbaar, puur en integer. Met onderwerpen die er werkelijk toe doen in het leven. Haal eruit wat op jou van toepassing is. 
STAP VOOR STAP
Het programma is zo opgebouwd dat je stap voor stap in aanraking komt met die laag dieper. Van het hoofd, naar je hart. Weer in contact met je lijf, met de bron, met de natuur, met wie we werkelijk zijn & met wat er werkelijk allemaal mogelijk is. 
BEHAPBAAR
De lessen zijn makkelijk te volgen. Vormgegeven met de magie van 3. Kort maar krachtig, gelijk naar de essentie. Geen ingewikkelde opdrachten of huiswerk maar makkelijk toepasbare handelingen of vragen om verder over na te denken. Hard werken is niet meer nodig!  
ERVARINGSLEER
Door middel van meditaties, visualisaties & activaties ga je voelen, zien en ervaren dat er veel meer mogelijk is voor jou.
Vanuit jouw diepe waardevolle essentie kom je in contact met (jouw) hoger bewustzijn.
TRANSFORMATIE
Dit programma heeft de potentie om je leven te veranderen. ‘Heel’ jezelf door jouw systeem op te schonen en daarmee de cirkel te doorbreken wat generaties doorgegeven is. Hier heb je alleen jezelf voor nodig! 
COMMUNITY
Verbinding is een basisbehoefte. Je gehoord en gewaardeerd voelen ontstaat alleen als je er écht mag zijn. The Frequency is een veilige plek voor iedereen om ‘echt’ te verbinden en deze Journey (samen) aan te gaan. 
Ik zag het voor me in een visioen...
We waren 4 maanden in verwachting van ons tweede kindje toen we hoorde dat het niet goed was. 

Tijdens mijn zwangerschap vond ik het al lastig om te verbinden met het zieltje – wat mij bij mijn zoontje wel goed lukte. Ik wist niet meer wat ik moest voelen, denken en durfde al helemaal niet te vertrouwen op mijn lichaam. De periode die volgde was het donker, pijnlijk, verdrietig, eenzaam. Ik heb mezelf in slaap gehuild, tot god gebeden me te helpen, een teken te geven wat ik moest doen. 

Uiteindelijk na een periode van onderzoeken en onzekerheid is onze dochter Amara Sky op 4 Augustus 2021 stil geboren. Vanaf het moment dat ze geboren was voelde ik opluchting, ik kon ineens wel met het zieltje verbinden.

Ondanks het verdriet van verlies kreeg mijn leven weer meer licht en kon ik weer vooruitkijken. Ik voelde een immense dankbaarheid voor de magie van het leven. 

En toen kwam het visioen – ik voelde Amara haar aanwezigheid. Ik moest niet meer wachten op het juiste moment, het moment is nu. Heel helder zag ik wat er nodig was op deze tijd op aarde – mensen herinneren aan wie ze werkelijk zijn in de kern ‘Licht & Liefde’. Ik zag daaromheen een grote cirkel – een ‘healing container’. 

En in die cirkel zag ik allemaal lichtbollen. De bedoeling was dat ik die met elkaar zou verbinden zodat we samen een vortex creëren, een zuigkracht, naar die kern in het midden. De essentie! Het was een prachtig beeld. Vanaf het visioen ben ik dingen gaan uitwerken, met mensen in gesprek gegaan en de magie was gelijk voelbaar. Hoe dingen samen komen, hoe de naam is ontstaan, de mensen die JA zeggen, het gemak waarop alles zich aandraagt. Dit is gewoon zo de bedoeling! Dat voel ik aan alles. Met trots presenteer ik dan ook het prachtige resultaat!

A healing container for growth!
'The journey to embrace more Light and Love in your life.'
Journey #1: Mijn stip op de horizon 
Waar sta je nu een waar wil je naartoe – dat is het uitgangspunt van deze module. Er vanuit gaande dat het leven een reis (Journey) is die oneindig is.
Waardoor er altijd ruimte is voor persoonlijke, emotionele en spirituele groei. 

Niet omdat je niet goed bent zoals je bent want dat ben je juist wel. We geven het vorm vanuit het perspectief dat we vergeten zijn wij we werkelijk zijn in de kern en dat dit leven er is om je hier weer aan te herinneren. 

En jezelf juist te ‘ont’wikkelen van de dingen die je weerhouden om helemaal jezelf te kunnen zijn. 
Journey #2: Mijn ideale (belevings)wereld 
En wat is dan die ideale wereld? Hoe zou je je voelen? Wat zou je ervaren? Wat zou je doen? Hoe ziet dat eruit? Hoe zie jij eruit? 

Deze reis gaan we samen aan in deze module. En wat houd je op dit moment tegen om die persoon ook echt te zijn? Om dat leven ook echt te kunnen leven?

Daarnaast ontvang je een tool waarmee je je onderbewuste kan programmeren om dat ook echt aan te gaan trekken. 
Want wist je dat het er allemaal al is? En dat jij het allemaal al bent? Als dit nieuw voor je is zal je dit inzicht zeker krijgen met het doorlopen van dit programma.

Journey #3: Programmering & Systemen
Als je er vanuit gaat dat je als een blanco blad geboren wordt hoe kan het dan zijn dat we toch allemaal zo anders zijn? 

Andere dingen doen en andere dingen belangrijk vinden? We groeien allemaal in een andere omgeving op, in een andere familie, met andere normen en waarden, andere gewoontes en patronen. Er wordt wel vaker gezegd; kinderen zijn kopieermachine. Dus je kunt je vast wel voorstellen hoe belangrijk onze omgeving en het systeem waar we in opgroeien is tijdens het vorm geven van ons leven. 

Dit gaan we in deze module van verschillende perspectieven belichten waardoor jij ook inzicht krijgt in jouw programmeringen en systemen. De experts die aan het woord komen hebben hier veel ervaring mee. 
Journey #4: Trauma & Healing
Soms maak je dingen mee in je leven die een grote impact hebben. Die je soms zelfs beschadigen. We denken dan vaak aan grote dingen maar er kunnen ook kleine dingen zijn die op een ‘negatieve’ manier iedere keer blijven terugkomen. Waardoor je keuzes maakt die eigenlijk helemaal niet passen bij wie je van nature bent. Heel veel gebeurd hierin onbewust! 

Dit kan gevolgen hebben voor hoe je jouw leven vormgeeft, op de keuzes die je maakt, op de relaties die je aangaat. Op hoe je het leven ervaart, op hoe je je voelt in je lichaam, op wat je eet, hoe je de liefde bedrijft, je kan het zo gek niet bedenken. Verschillende experts geven hun perspectief hierop in het interview. 

Hoe zou het voor je zijn als je dit zou kunnen helen? Hoeveel last zou er van je schouder afvallen als je je puur of je eigen wensen en verlangens hoeft te richten? Op wat jou blij en gelukkig maakt?
Journey #5: Release
Waarschijnlijk zijn er in de vorige reis (Journey) dingen aangeraakt, getriggerd. 

Het kan zijn dat je hebt ontdekt dat er dingen zijn die je los mag gaan laten, mag gaan transformeren, terug mag geven aan de afzender(s) en dat het tijd wordt dat je de regie over je leven weer terugpakt. Het uitgangspunt van deze reis is dat je op verschillende manieren ontdekt hoe je jezelf kan bevrijden van de dingen die je bij je draagt die niet langer dienend zijn. Het is ook nog een optie dat je in de vorige module vanuit je hoofd niet iets bent tegenkomen maar dat je in deze reis ontdekt door middel van het lichaam dat er wel degelijk dingen waren opgeslagen.

Hoe dan ook is dit de module om inzicht te krijgen in het loslaten daarvan.
En om echt te verbinden met jou, met je lijf en alle emoties en sensaties.
Journey #6: Verbinden met lichaam & natuur
Hoe kan het toch dat we zover verwijderd zijn geraakt van onze oorsprong? 

Van de natuur? Wat kan de natuur ons eigenlijk allemaal vertellen? En waarom is het belang om met onze bron te verbinden?

En dan ons lichaam, die ook tegen ons praat en ons signalen geeft waar we pas naar luisteren als het heel luid is. Als we blessures krijgen of ziek worden. 

In deze reis gaan we verbinden met onze oorsprong en daarin is ons lichaam een prachtig middel. We doen dit op verschillende manieren waar ritualen, sjamanisme en geluid een belangrijk onderdeel in spelen. Een reis die raakt! 

Journey #7: Frequenties & Dimensies
Nog een laagje dieper! Wist je dat alles dat bestaat een trilling heeft? Een frequentie? Jij ook!

The Frequency Keepers gaat over het ontdekken wat die dingen zijn die jouw frequentie naar beneden halen en wat jij kan doen om jouw frequentie te verhogen. Hierdoor ervaar je meer lichtheid, meer innerlijke rust, meer liefde. Op het moment dat je jouw frequentie verhoogd veranderd ook de wereld waar je naar kijkt. Je kan andere dingen waarnemen. 

Deze reis gaat precies daarover en het toffe is dat 3 (internationale) experts met meerdere wereldwijde bestseller en jarenlange ervaring hier hun visie over delen.

Er gaat een wereld voor je open! Letterlijk en figuurlijk!

Journey #8: 'More then what meets the eye' 
Wij zijn gaan geloven dat alles wat we kunnen zien waar is.
Wat als je voorbij de vorm kan kijken? Als je weer durft te vertrouwen op dat er meer is dan alleen maar alles dat zichtbaar is voor het oog.

Intuïtie is daar een prachtig voorbeeld van, soms heb je al een onderbuikgevoel bij iets en achteraf krijg je de bevestiging. Je had op je gevoel kunnen vertrouwen. 

Deze reis gaan we je laten zien wat er allemaal nog meer mogelijk is, waar je allemaal toe in staat bent en wat je allemaal kunt creëren. Wat als het antwoord 'alles' is!!

Wanneer je de vorm loslaat en in contact komt met het grotere geheel opent er een veld vol magische mogelijkheden. 

Journey #9: In Essence
Als we bij deze module (Journey) aankomen dan begrijp je dat je niet je naam bent, niet je lichaam bent en dat alles wat je ziet niet het enige is dat dit magische universum je te bieden heeft. 

Het zou zo kunnen zijn dat je nog met een vraag rondloopt; wie zijn wij dan eigenlijk werkelijk in de kern? Wat ons betreft is dat tweeledig – de experts in deze reis zijn voor mij echt een enorm inspirerend voorbeeld en zij zullen hun perspectief en ervaring met je delen. Hierdoor kunnen we het naar de volgende laag brengen en echt verbinden met de kern in onszelf. 

Het is lastig om hier woorden aan te geven omdat dit veel verder gaat dan dat. 
Er bestaan geen juiste woorden om dit te omschrijven. Het gaat voorbij de vorm (en woorden is een vorm). 

Maak je maar klaar voor een magische ontmoeting met jezelf! 
Journey #10: Belichaming & Beoefening 
Deze reis is om al jouw inzichten te integreren. 

Want we leven nou eenmaal niet in een wereld die is ingericht om jou te stimuleren je ware zelf te zijn en te leven. Het systeem houdt ons vast in de ‘5 sense reality’. 

Wat zijn nou praktische dingen die jij zou kunnen doen om het echt te belichamen, om het te integreren in jouw dagelijks leven. 

Wat kun je doen als je het even verliest? Als je de connectie met jouw ware kern kwijt bent. En wat is belangrijk om te weten om echt bij jezelf te kunnen blijven?!

We gaan het met je delen zodat jij zelf kan ontdekken wat het beste voor jou werkt. Leer maar weer luisteren naar jezelf, naar jouw lijf en jouw zielsverlangen! Jij weet het beste wat goed is voor jou!

Journey #11: De Finale & Celebration
Wat een reizen hebben we afgelegd. 

Deze module is ingericht om alles samen te vatten. Wat hebben we nou eigenlijk allemaal besproken? En wat bekent dit voor jou? 

En wat wordt jouw volgende stap?

Verder willen we bij dit moment ook graag even stilstaan, omdat je een heel mooi persoonlijk, emotioneel en spiritueel groeiproces hebt doorgemaakt. En dat mag gevierd worden! En natuurlijk sluiten we af met een klapper & een tof kado!

Ik kijk uit naar jouw ontwikkeling en hoe je dit gaat integreren in jouw leven en de wereld. Laten we samen de olievlek verspreiden! 
Start jouw innerlijke reis vandaag!
Maak persoonlijke, emotionele en spirituele groei 
onderdeel van jouw dagelijkse leven. 
 • Compleet online programma: 6 Maanden toegang tot online academie (desktop, iPad, smartphone)
 • Unieke Masterclasses en workshops: Ontvang alle kennis van onze experts in de juiste context
 • Protocollen voor groei: Ontwikkel jouw eigen protocol voor persoonlijke, emotionele en spirituele groei
 • TFK Community: Word onderdeel van een online community van gelijkgestemde en groei samen naar 5D
 • ​Uitnodiging: Krijg als eerste een uitnodiging tot speciale live events van ons en onze partners
 • Speciale aanbiedingen: Ontvang speciale kortingen en aanbiedingen van onze partners
 • Compleet online programma: 12 Maanden toegang tot online academie (desktop, iPad, smartphone)
 • Authentieke interviews: Ontvang alle kennis van onze experts in de juiste context en volgorde
 • ​Oefeningen & opdrachten: Ga direct aan de slag door het te voelen en te ervaren dmv meditaties/visualisaties/activaties en andere (lichaamswerk) oefeningen
 • TFK Community: Word onderdeel van een online community van gelijkgestemden en verbind
 • Protocollen voor groei: Ontwikkel jouw eigen protocol voor persoonlijke, emotionele en spirituele groei
 • ​Speciale aanbiedingen: Ontvang speciale kortingen en aanbiedingen van onze partners
 • ​​Uitnodiging: Krijg als eerste een uitnodiging tot speciale live events van ons en onze partners

Voor € 111,- magische euro's

(voor nog geen €0,62 cent per dag)

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.


Ontmoet de experts ...
Een co-creatie van liefdevolle lichtwerkers, allemaal met dezelfde missie; Het verhogen van de frequentie op aarde waardoor 
we ons bewustzijn vergroten en in kunnen tunen op het veld van oneindige mogelijkheden. 
Leoni van Rooy
Jouw gids voor persoonlijke, emotionele en spirituele groei. Ik creëer graag een omgeving waar jij kan ontdekken wie jij werkelijk bent in de kern. En ik geef je graag de tools om jouw kern te omarmen. 
David Icke
How the 5sense reality keeps us stuck? And how we can reach higher consciousness. . 
Roy Martina
Quantum Fysica & Quantumwetten kun je inzetten om af te stemmen op alle dingen die je diep van binnen verlangd. 
Altazar Rossiter
Spiritual intellegence and the transdimensional transition in human consciousness. 
Ariette Love
Het derde oog. Lightlanguage. & Het activeren van jouw multidimensionale DNA. 
Mei-lan Maurits
The sounds and tones in her music carry the vibrations and the frequencies span from the ancient to the angelic.
Aileen Kennedy
Psychedelic Breath can allow you to release emotions, physical blockages and increase the sense of aliveness & energy in your body.
Mandy Keene
Compassion as the missing link in dealing with trauma and addiction(s). For yourself and the people around you it is important to understand this. 
Penney Peirce 
Raise your frequency - How to feel your personal vibration and work with energy to transform your life & activate your intuition. 
Janet Schmidt
Rouw op de kaart - Elk rouwproces is uniek. Er is geen voorgeschreven route. Er is enkel jouw route.. 
Sacred earth music
Developing a deeper self awareness of our inner life through Mantra and Prayer. 
Saraï Pannekoek
Sjamanisme - Herinner wie je bent en waar je vandaan komt.
Connie van Dam
Daily Practices - Maak jouw lichaam de heilige plek die het verdient te zijn.
Saskia Mevis
Body avontuur - Laten we onze lichamen niet langer uitsluiten en buitensluiten in dit avontuur van bewustzijn.
Jan Bommerez
Trauma wordt vaak geassocieerd met 'shock trauma' (zwaar ongeval, oorlog, verkrachting, misbruik, ...) Jan durft echter te stellen dat letterlijk iedereen trauma heeft ervaren.
Annemieke vd Mooren
Familieopstellingen - We maken allemaal deel uit van systemen. In het klein en in het groot
Susanne Pistoor
Het leven bestaat uit contrasten zoals schaduw en licht. Een van beiden ontkennen is als vliegen met één vleugel.
Kaiyann Isa 
The Source-Ki Inner-net - De Bron-code van Het Leven, het innerlijke netwerk van onze ware blauwdruk. 
Maarten Oversier
Bestaansrecht ligt op de verdrongen historie die wij nog in ons dragen. 
Eduard Eieyani Franckena 
Divine Tools & Technologies for an aware and awake life! 
Judith Corvin-Blackburn
Activating Your 5D Frequency: A Guidebook to the Journey into Higher Dimensions.
Angelique van der Eijk
Engelen - Hoe dit prachtige bewustzijn ondersteunend kan zijn & het belang van verbinden met deze angelic beings. 
Neda Boin
Vocal Liberation - Going deep within our unconscious mind to liberate the blocks we have built against the love we truly are. 
Yvonne Wierenga
Human Design - Met behulp van jouw blauwdruk zie je in 1 oogopslag waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen.
Anne de Waard 
Anne will take you on a journey in a ‘first contact’ with Ashtar of the Galactic Federation.
Lonneke Zintel
Verbonden met je eigen lichaam en ziel je eigen dans dansen! Gericht op het ontdekken van je eigen authentieke expressie.
Rianne Manten 
Het innerlijke heilige huwelijk tussen de krachtvelden van mannelijke en vrouwelijke energie.
Nanneke de Vos
Alles dat je eet en drinkt heeft ook een frequentie. Leer hoe je kunt testen welke 'voeding' jouw lichaam nodig heeft! 'Let the food be the medicine'.
Kiki Meyer
Word je eigen masternavigator. 
In de diepste herinnering van water en licht. Scheppend vermogen vanuit het nulpunt. 
Pleuni van Hulten 
Maak contact met jouw goddelijke kern en transformeer naar een meer hartgedragen bewustzijn. 
Marian van Tour 
Spiegelen - Als je wilt weten wie jouw leven kan veranderen. 
Kijk dan in de spiegel. 
Eline Vrolijk
Overstijg jezelf en creëer een gezond lichaam! De oneindige mogelijkheden van het zelfgenezend vermogen. 
Frits Evelein 
Verbinden met de Universele Schepper, met de Bron en je Universele Essentie die daar vanuit is ontstaan. 
Start jouw innerlijke reis vandaag!
Stap voor stap naar de volgende laag, steeds dichter bij jouw ware kern.   
Hoe kan dat voor deze prijs? Wat is het addertje onder het gras? 🤔
Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Diensten
Online programma TFK
Persoonlijke coaching
Live events
Transformatie retreats 
Locatie & Tijden
Visbystraat 7
7418 BE Deventer
Nederland
Contact & Social
Telefoon: +316-20392738
E-mail: Support@OrangeFunnels.Com
Website: Thefrequencykeepers.com
KVK: 66783542 
Copyright 2022 l All rights reserved l The Frequency Keepers